Parë se çfarë tjetër ne jemi duke bërë

na prezantoj.

Produktet e paraqitura

Zhejiang TS çikrik Tools Prodhim Co, Ltd ka qenë i angazhuar në prodhim dhe eksport winches të ndryshme dhe 4 × 4 pajisje për më shumë se 12 vjet. Ne kryesisht jemi të prodhuar winches nga 2000lbs në 17500lbs, shiritat shërim, gjurmët rërë, bar dem të vogël dhe Rimëkëmbjes Kits. Ne jemi gjithmonë në rrugën për zhvillimin e ri 4 × 4 pajisje për makina të reja running katër-rrota dhe Off-automjetet rrugore.

Angazhimi ynë është që të ofrojë zgjidhje të automobilave dhe të mallrave me vlerë të madhe për klientët me produkte të kualitetit të lartë dhe të shërbimit. Ndërtuar marrëdhënie mirëbesimi me të gjithë partnerët e biznesit nga "cilësi të lartë dhe çmim të arsyeshëm".

Mirëpritur të na vizitoni ose OEM nga fabrika tonë. Çdo herë që ju keni nevojë për një dorë ose keni një pyetje në lidhje me ndonjë nga produktet tona, ne mund të ju ndihmojë të përcaktojë veshje më të mirë për nevojat tuaja.

4x4 RECOVERY GEAR

  • Produkte Featured
  • Arritje të reja
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04
  • sns05